Apie mūsų girą

Tai unikalus produktas, kuris yra sukurtas Lietuvos mokslininkų, Kauno technologijų universitete (KTU). Probiotinė gira ‘’Ciber drink’’ tai gėrimas su pridėtinėm PRB (pieno rūgšties bakterijomis), kurios yra naudingos organizmui. Jos padeda atstatytį normalią mikroflorą, kuri dalyvauja maisto komponentų irimo procesuose, atlieka ir gerina virškinimo funkcijas organizme, labai gerai atstato prarastų skysčių balansą, taip pat stimuliuoja skrandžio sulčių ir tulžies išsiskyrimą, joje gausu B grupės vitaminų. Ji tinka norintiems pagerinti virškinamojo trakto veikla, normalizuoti medžiagų apykaitą, sustiprinti imunitetą, pašalinti toksinus iš organizmo.

Unikali bakterijų sudėtis slopina žarnyne sąlygiškai patogeniškos mikrofloros augimą ir vystymąsi. Dėl šio proceso žarnyne normalizuojama mikrobiotos sudėtis, išvalomos žarnyno sienelės nuo nesuvirškintų maisto likučių, o tai prisideda prie aktyvaus toksinų pašalinimo iš organizmo ir netrukdomo biologiškai aktyvių maistinių medžiagų įsisavinimo.

Probiotinė gira „Ciber drink’’ lengvai virškinamas mitybos produktas, pagrįstas natūraliais ingredientais, su labai mažu kiekiu pridėtinio cukraus. Fermentacijos proceso metu visą cukrų, kaip maistą suvartoja pridėtinės PRB (pieno rūgšties bakterijos).

Mūsų gaminamo produkto unikalumas, tai pieno rūgšties bakterijos, ne pieno produktuose!

Probiotinė gira Ciber drink

SUKURTA IR PAGAMINTA LIETUVOJE

Daktaras Vilhelmas Džiugelis Palangos sveikatingumo centre moko žmones kaip sveikai maitintis. Savo paskaitų metu akcentuoja, kad naudojant gerasias bakterijas tablėtėmis ir norint, kad jos nežūtų rūgštinėje terpėje, jų turinys turi būti kapsulėje, kuri suyra tik plonajame žarnyne (šarminėje aplinkoje).

„Ciber drink“ giros kūrėjas Aleksas Patapavičius tai išgirdęs pirmą kartą pagalvojo apie skystą probiotinį gėrimą. Jei jį gerti mažais gurgšniais, tuomet gėrimas per stemplę, per viršutinę skrandžio gaubtinę, patenktų tiesiai į plonąjį žarnyną. Tokiu būdu natūralūs probiotikai – gerosios PRB (pieno rūgšties bakterijos) neužsibūtu skrandyje ir tiesiai nukeliautų į plonąjį žarnyną (šarminę terpę).
2018 metais prasidėjo ‘’Ciber drink’’ giros gamybos procesas. Pirmiausia buvo siekiama sukūrti recepto skoninį prototipą. Giroje tūrėjo būti 3 pagrindiniai skoniai. Rūgštumas, saldumas (saldžiarugštė) ir kartumas. Labai ilgai niekaip nepavyko pasiekti norimo rezultato. Arba PRB nebuvo arba jų per mažai.

Padėjo atsitiktinumas. Nuo vienos eksperimentinės partijos liko 3 litrai giros ir buvo gaila ją išpilti. Supiltas skystis į stiklinį indą buvo pamirštas kuriam laikui. Toliau eksperimentavome su giros gėrimu – rezultatas gerėjo, tačiau labai lėtai.
Vienu momentu Aleksas Patapavičius buvo beprarandas viltį ir netikėtai pastebėjo senai pamirštą 3 litrų stiklainį su jame esančiu skysčiu. Iš smalsumo pabandė pažiūrėti per mikroskopa, ar užsistovėjusiame mėginyje yra PRB bakterijų. Rezultatas maloniai nustebino – jos buvo gyvos.

Kūrėjas pasidalino savo eksperimento informacija su KTU mokslininkais, kurie dirbo su šituo projektu. Buvo atlikos reikiamos korekcijos ir mes gavome naują produktą – girą pasižyminčią puikiomis ne tik skoninėmis, bet ir probiotinėmis savybėmis.
Tai unikalus produktas, kuris yra sukurtas Lietuvos mokslininkų, Kauno technologijų universitete (KTU).
stabilizuoja/atstato žarnyno pH, saldumas – specialiai parinktas saldiklis, kuris nekelia glikozės kraujyje ir neprovokuoja insulino išsiskyrimo , kartumas ir aštrumas stimuliuoja skrandžio sulčių ir tulžies išsiskyrimą, ko pasekoje pagerėja pagerėja virškinimo procesas.

Jūsų sveikata, gera nuotaika ir energija yra svarbiausias dalykas jūsų gyvenime. Todėl verta dėl to pasistengti ir tiesiog nusišypsoti.

Greičiau įgaukite formą ir gyvenkite laimingą gyvenimą.

Sveikatinimo poveikį suteikia unikali bakterijų sudėtis, jos dauginasi žarnyne, išskiria fermentus – biologiškai aktyvias medžiagas, kurios slopina patogeninės ir sąlygiškai patogeniškos mikrofloros augimą ir vystymąsi, čia svarbu vaidmenį atlieka laktobakterijos, kurios gaminą pieno rūgštį. Dėl šio proceso žarnyne normalizuojama mikrobų sudėtis, išvalomos žarnyno sienelės nuo nesuvirškintų maisto likučių, o tai prisideda prie aktyvaus toksinų pašalinimo iš organizmo, netrukdomo biologiškai aktyvių ir maistinių medžiagų pristatymo.

Mūsų patirtis

Mūsų veikla yra sveikatingumo stovyklų organizavimas.

2000

Litrų „Ciber Drink“ planuojame pagaminti per mėnesį

1248

Stovykloje apsilankė žmonių nuo 2018 metų

28000

Per penkis metus šiaurietišku ėjimu įveikėme kilometrų

100

Stovyklos, kuriose dalyvavo įvairaus amžiaus žmonės.

Susisiekite su mumis

Viskas labai paprasta! Įveskite savo duomenis formoje ir mūsų administratorius su jumis susisieks. Pasirinkite norimą produktą ir nurodykite savo telefono numerį. Tai lengva!