Tai, natūraliai fermentuota gira, kurios sudėtyje yra imbiero, ciberžolės, apynio ir PRB (pridėtinių pieno rūgšties bakterijų) jos naudingos, norint palaikyti normalią žarnyno mikrofloros veiklą. Skirtumas tarp „Ciber drink”
ir „Ciber Tonic” – mažesnė PRB bakterijų koncentracija „Ciber Tonic” giroje. Jinai tinkama tiems žmonėms, kurie pamėgę mūsų natūraliai fermentuota girą, nori jos išgerti daugiau – neribojant savęs.
Ciberžolė padeda:
· palaikyti normalią virškinimo sistemos veiklą,
· palaikyti normalią kepenų veiklą.
Imbieras padeda:
· palaikyti raumenų funkciją,
· palaikyti tonusą/ gyvybingumą,
· palaikyti imuninės sistemos veiklą,
· palaikyti normalią širdies veiklą,
· palaikyti kvėpavimo takų funkciją,
· palaikyti normalią virškinimo sistemos veiklą.
Vartojimas: galima gerti kasdien, tiek kiek Jums norisi.
Sudėtis:
ciberžolė;
imbieras;
cukrus (20gr) 1 litrui vandens;
virintas vanduo;
gerosios PRB (pieno rūgšties bakterijos);
saldiklis stevija.
Vartojimas:
Rekomenduojame gėrimą gerti po 150-200 g. ryte ir vakare, mažais gurkšneliais, ant ‘’tuščio skrandžio’’. Paprastai 5 litrų gėrimas sunaudojamas per 10 – 15 dienų. Tam, kad probiotikai patektų į plonąjį žarnyną (šarminę terpę) geriausia gerti mažais gurkšniukais, tam, kad gėrimas per stemplę, per viršutinį skrandžio skliautą patektu tiesiai į plonąjį žarnyną. Prieš vartojimą reikėtų girą pamaišyti, jog susikaupusios bakterijos tinkamai pasiskirstytų.
Laikymo sąlygos:
Laikyti šaldytuve 2-4 laipsnių temperatūroje. Prieš vartojimą sumaišyti.
Pristatymo informacija:
Rekomenduojama girą užsisakyti iš anksto (arba didesniais kiekiais).
Produkto gamybinis procesas užtrunka iki 14d., todėl ir pristatymas gali trukti 2 sav.
Pristatome per Omniva, DPD ir LP paštomatus ir per siuntų kurjierius.
Koks probiotinės giros teigiamas poveikis mūsų organizmui?
Sveikatinimo poveikį suteikia unikali bakterijų sudėtis, kurios, daugindamos žarnyne, išskiria fermentus, biologiškai aktyvias medžiagas, kurios slopina patogeninės ir sąlygiškai patogeniškos mikrofloros augimą ir vystymąsi. Dėl šio proceso žarnyne normalizuojama mikrobų sudėtis, išvalomos žarnyno sienelės nuo nesuvirškintų maisto likučių, o tai prisideda prie aktyvaus toksinų pašalinimo iš organizmo, netrukdomo biologiškai aktyvių ir maistinių medžiagų pristatymo.